asculta.radiotvunirea.com. asculta.radiotvunirea.com.
 
Caută

Comunicat de presăCenaclul „Lucian Emandi“ al Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu“ din orașul Pecica, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local, organizează sâmbătă, 15 februarie, pe scena Casei de Cultură, spectacolul „Emandiana“.

Evenimentul are o triplă semnificație: se împlinesc 10 ani de la înființarea acestei entități culturale, singura de acest gen din oraș; cenacliștii omagiază nașterea, acum 100 de ani, a poetului pecican Lucian Emandi, al cărui nume îl poartă cu mândrie; se vor premia câștigătorii celei de-a doua ediții a Festivalului-concurs Național de poezie„ Emandiana“.

Seara se va încheia cu recitalul cantautorului folk Florin Săsărman, care urcă pentru prima oară pe scena pecicană.

Ca toate spectacolele organizate de acest cenaclu, atmosfera va fi una caldă, de prietenie, în care sufletele să rezoneze la poezia și muzica live.

Fiind primul eveniment cultural din an se vrea a fi unul care să aducă alături de cenacliști oameni de cultură, oficialități, colaboratori, parteneri și sponsori care au sprijinit, susținut și promovat, de-a lungul celor 10 ani, activitatea cenaclului. Pentru toți aceștia au fost gândite momente surpriză, prin care emandienii să-și manifeste recunoștința și prețuirea.

Prof. Eugenia Pete,

Directorul Casei de Cultură

„Doru Ioan Petescu“ Pecica.

17 afișare0 comentariu