ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Pe 11 decembrie 2016, între orele 10:00 și 16:00, la pavilionul C3 al Romexpo, va avea loc cea de-a 24-a ediție a IWA Charity Christmas Bazaar, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA - Asociația Internațională a Femeilor din România.

 

Tradițiile culturale, de la muzică și dans, la meșteșuguri și obiceiuri culinare, vor transforma ziua vizitatorilor într-o experiență inedită ce înseamnă pe de o parte o călătorie în jurul lumii, iar pe de alta, participarea la generoasa idee de a dărui celor nevoiași o șansă la un trai decent.

Pe 11 Decembrie, aproximativ 400 de voluntari din peste 60 de țări își vor reuni forțele în spirit filantropic pentru a asambla un eveniment manifest al solidarității, empatiei, diversității și diplomației culturale.

 

În fiecare an, comunitatea internațională din România a răspuns invitației IWA de a sprijini proiectele locale în care organizația este implicată, iarfondurile strânse din vânzarea produselor tradiționale ale țărilor participante, precum și din sponsorizările directe, au contribuit la succesul altor organizații caritabile printre care se numarăAsociatia Free, Casa Ioana, Spitalul Militar, Asociația de Medicină Pentru Sănătate Publică, Asociația Sfântul Ștefan, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, Casa Shalom, Nightingale Children Project.

 

Evenimentul este prezidat de către Excelența Sa, Mrs. Merica Vidiš, Președinte Onorific al Bazarului de Crăciun, Marina Coandă Bundac, Președinte al Bazarului de Crăciun și de Terry O'Donnell Parsons, Președinte IWA.

 

IWA - Asociația Internațională a Femeilor din Romania este o organizație non-guvernamentală și non-profit, inițiată în 1978, este formată din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat în România, dar și din comunitatea civilă - culturală sau de afaceri -, reprezentând peste 37 de tari.

 

Contact:

Marina Coanda Bundac – IWA Christmas Bazaar Chairperson

Tel: 0734 34 06 34

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza / /www.iwabucharest.ro

 

banner-iwa_11dec2016