ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

MUZICĂ ŞI ATMOSFERĂ DE SĂRBĂTOARE
ÎN PARCUL MARE DIN CÂMPIA TURZII

Redactor Cristina OPREA


Ieri în Parcul Mare din Câmpia Turzii a avut loc un spectacol de muzică oferit publicului cu drag de solişti. A început cu recitaluri de folclor susţinute de către Mirela Mănescu şi Marius Ciprian Pop, iar după deschiderea oficială a Zilelor Câmpiei Turzii au urmat recitalul de dance Ami , hip-hop Grasu XXL, un alt recital de dance Deepcentral. Seara s-a încheiat cu recitalul mult aşteptat al Direcţiei 5. O seară frumoasă cu muzică bună oferită de către organizatori tuturor câmpinenilor.
Pentru dumneavoastră cei care lecturaţi articolele de pe pagina Radio Tv Unirea vă ofer un scurt dialog cu solista de muzică populară Mirela Mănescu, o voce frumoasă care a avut un impact plăcut asupra publicului numeros aflat în Parcul Central.
Mirela Mănescu: Vreau Ssă salut cu drag pe toţi ascultătorii sunt Mirela Mănescu din Ţara Moţilor, din oraşul Câmpeni, capitala Ţării Moţilor şi pot să spun, de fapt aşa îmi place să spun că eu cânt de o viaţă. Cântecul este aproape de sufletul meu, părinţii mi-au insuflat această minunată bucurie de a cânta şi Dumnezeu mi-au dat acest har minunat de a cânta şi încânta sufletul oamenilor. Nu de puţine ori am văzut lumea ascultându-mi cântecul şi asta nu e puşin lucru.
Cristina Oprea: Ce vă doriţi pentru sfârşitul acesta de an pentru că mai avem puţin şi se încheie?
Mirela Mănescu: Aşa cum îmi place să spun, de regulă, multă sănătate , să pot onora toate comenzile pe care le am în acest an şi mai am o mare dorinţă, am imprimat acum câteva cântece frumoase şi abia aştept să le dăruiesc publicului care aşteaptă de vreo yece ani melodiile mele.
Cristina Oprea: Şi cum se numeşte CD-ul?
Mirela Mănescu: Să ştiţi că nu v-a fi fi un CD în primă fază, sunt doar şase melodiile foarte frumoase şi gândite.
Cristina Oprea: Vă invităm să ni le oferiţi şi nouă la Radio Tv Unirea, Austria să poată fi auzite pe post. Ce gânduri aveţi acum de Zilele Câmpiei Turzii?
Mirela Mănescu: Să ştiţi că am venit cu mare drag chiar dacă programul meu în acest weekand a fost foarte încărcat, am făcut tot posibilul şi  Dumnezeu mi-a ajutat să cânt pentru oamenii din această seară.
Cristina Oprea: Aveţi un nume frumos.
Mirela Mănescu: Este foarte uşor de reţinut pentru că sunt trei note muzicale, mi, re , la. Iar meseria este aceeaşi – cântecul popular românesc. Un nume predestinat. Aşa a vrut Dumnezeu să fie pentru că vreau să vă spun că la un moment dat am renunţat să mai cânt. Nu este uşor în această meserie dar Dumnezeu mi-a arătat mai multe semne. Asta fac de acum încolo câte zile voi avea, să fiu sănătoasă. Şi abia aştept să mă întâlnesc cu publicul din Austria.
Acestea au fost gândurile unei soliste cu mare credinţă în Dumnezeu care îşi duce cu mândrie cântecul zonal peste tot prin lume.
Seara a continuat cu un recital extraordinar, plăcut publicului şi susţinut de Marius Ciprian Pop, o voce de aur, care a împletit momentele de folclor cu mici momente de destindere. Din păcate a plecat foarte repede şi nu am reuşit să port un dialog cu dânsul, dar promit că la o proximă întâlnire am să vă ofer şi un interviu cu acest solist atât de iubit şi apreciat în zonă.

 

IMG 20160820 175652