ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Daffone la X-Factor


Interviu cu Andrei Sergiu Dafin, compozitor mc (hip hop)


- Salut Andrei, sau DaffOne, numele de artist sub care ești cunoscut de către fani și prieteni. Unde locuiești, și ce faci în viața de zi cu zi când nu creezi muzică?
- Salut. Locuiesc în Sighetu Marmației, și sunt angajat la o firmă.

- De când te ocupi de muzică?
- Mă ocup de muzică din 2006, și am fost pe atunci în trupa numită Total. Din 2010 am ales să cânt solo. În piesele mele combin mai multe genuri, reggae, r&b, hip-hop, trap și soul, r&b. Nu mă axez pe un gen anume deocamdată. Fundalul instrumental al pieselor mele este creat de către Rinman, un prieten bun din Cluj.

- Unde ai performat înainte?
-Am avut mai multe reprezentații în fața unui public larg, iar ultima dată am cântat la Festivalul Castanelor din Baia Mare

- Care este conținutul pieselor tale, ce vrei să transmiți prin muzica pe care o promovezi?
-Sunt un tip direct, fără ocolișuri. Pentru mine este foarte importantă sinceritatea pe care o găsești din păcate rar în zilele noastre, și de asemenea simplitatea. Detest faptul că trăim tot mai mult într-o lume în care accentul se pune pe partea materială și tot mai puțin pe suflet și pe sentimente și piesele pe care le cânt exprimă în esență acest lucru. Nu îmi plac măștile, nu îmi place "cultura amăgirii", și o trimit la colț uneori foarte direct prin piesele mele. Aș vrea o lume în care să predomine bunătatea, pacea, iubirea, adevărul, nu diviziunea, vrajba, înfumurarea și lipsa valorilor.

- Cum faci față criticilor?
-Criticile mă ambiționează și mai mult să continui; de fapt să ascult de criticile constructive reprezintă cea mai sigură cale către succes.

- Unde îți pot asculta cei interesați muzica?
-Fie pe DaffOne România canal oficial Youtube, fie pe pagina de facebook DaffOne Oficial.

- Care este următorul pas în cariera ta muzicală?
- În prezent lucrez la un E.P de 5 piese împreună cu Rinman, cel care îmi face instrumentalele. Pe data de 28 iulie am să particip la spectacolul televizat X-Factor. Am așteptări foarte mari și am încredere în mine.
- Mult succes DaffOne.
- Mulțumesc frumos. Peace Man!


A consemnat: Tatomir Ion-Marius

 

daffone1