ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Deschiderea parcului Avalon Wild Flower (Glastonbury, Anglia)


Pe data de 30 aprilie a.c., în Glastonbury (Anglia), în prezența a zeci de persoane a avut loc deschiderea parcului Avalon Wild Flower(AWP) de către Michael Eavis, fondatorul festivalului Glastonbury și Jon Cousins, viceprimarul orașului Glastonbury. Acesta este un nou spațiu comunitar, un proiect menit să atragă atenția asupra necesității protejării florilor sălbatice și a biodiversității din zonă, care implică participarea activă a tinerilor în dezvoltarea sa. Aici vor fi plantați meri și flori, și va fi instalat un stup de albine.                                                                                    

 

Parcul se află în apropiere de Red Brick Building Centre, o clădire aflată pe drumul între Glastonbury și Street. Red Brick Building Centre a fost în trecut un spațiu industrial care a asigurat locuri de muncă pentru decenii locuitorilor din împrejurimi.                                             

 

În cele din urmă a fost închis, și abandonat, fiind salvat de la demolare în 2008 de către un grup de tineri care au avut o viziune pentru viitorul său. Astăzi Red Brick Building este un centru aflat în proprietatea comunității și un spațiu pentru arte în evoluție continuuă cu ajutorul voluntarilor și a organizațiilor locale. După deschiderea parcului Avalon Wild Flower, a urmat muzică performată de grupul Tantric Panic, iar vizitatorii au avut posibilitatea să guste prăjituri, să cumpere plante și să afle mai multe despre florile sălbatice și natură.


Corespondent: Tatomir Ion-MariusDSCN2372DSCN2400


DSCN2422


DSCN2426


DSCN2427


DSCN2431


DSCN2448