ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Paddington în lumina reflectoarelor

 

Pe data de 14 aprilie a.c., la hotelul Hilton Paddington din Londra (Anglia) a avut loc lansarea oficială a aripii Turnului GWR cu reprezentanți importanți din partea Hilton Worldwide, Great Western Railway (GWR), ETOA (Asociația Europeană pentru Turism) și invitați din presă.                                                                                                     

Evenimentul intitulat "Paddington în lumina reflectoarelor" a oferit presei oportunitatea de a avea acces la cele mai recente perspective de evoluție din călătorie și turism, despre modul în care districtele Londrei (cu un focus asupra Paddingtonului) răspund la numărul în creștere de vizitatori, și în anticiparea sosirii Crossrail (linie de cale ferată) la Paddington în 2018.                                                                                                    

Deschiderea evenimentului a fost făcută de Mark Roth, manager general al Hilton London Paddington și Hilton London Euston, care i-a salutat cordial pe cei prezenți la inaugurare și a invitat vorbitorii să ia cuvântul. Jon Scott de la Hilton Worldwide a subliniat importanța locației hotelui Hilton și a sosirii Crossrail la Paddington, care va contribui la dezvoltarea zonei.     

Hilton London Paddington este unul dintre cele mai impozante hoteluri victoriene din Londra, și oferă ospitalitate fără seamăn.                                                                                                         

Situat într-o locație excepțională, direct conectat la stația Paddington, fiind în apropierea a 4 linii de metrou, și la 15 minute de aeroportul Heathrow prin Heathrow Express, hotelul este unul din cele mai bine conectate hoteluri din capitala londoneză.                                                                                       

Următorul discurs a fost ținut de Nick Greenfield, de la ETOA (Asociația Europeană a Turism), care a fost unul dinamic și bogat în informații, prezentând cifre și statistici, subliniind importanța calității serviciilor furnizate în domeniul turismului, vizitatorii unei locații (țară sau oraș) fiind nu doar simpli vizitatori, dar ambasadori care contează foarte mult, deoarece ei fac cunoscute condițiile pe care le-au întâlnit în locurile vizitate. Ultimul discurs l-a avut David Gardner de la GWR, care a vorbit despre moștenirea lăsată de Brunel și GWR.                                             

Isambard Brunel Kingdom (1806-1859), numit inginer-șef al companiei feroviare Great Western Railway în 1833, a fost cel care a proiectat calea ferată ce leagă Paddington (Londra) de Bristol, stația principală actuală Paddington deschizându-se în 1854. Hotelul Hilton Paddington a fost construit datorită ideii lui Isambard Brunel, care a fost primul director al hotelului și s-a aflat sub conducerea companiei de cale ferată GWR. Odată cu privatizarea căii ferate britanice (BR) hotelul a fost vândut în 1983, în 2001 fiind redeschis sub numele de Hilton Paddington.                                                         
După o investiție de 25 de milioane de lire prin care a fost restaurată partea superioară a aripii Turnului GWR, au fost create încă 56 de camere premium și un salon cu o gamă de servicii complementare. Deschiderea aripii renovate a Turnului GWR a avut loc în ianuarie 2015. Numele GWR reflectă deschiderea originală a hotelului sub numele de Great Western Royal hotel în 1854, un tribut adus istoriei bogate asociate cu această clădire măreață.                           

În aripa Turnului GWR se poate vedea placa memorială pe care scrie "Aripa Turnului GWR este dedicată lui Isambard Kingdom Brunel de către Isambard Thomas (strănepot) pe 14 aprilie 2016", un omagiu adus marelui Brunel.                                                                                 

Corespondent: Tatomir Ion-Marius


DSCN2285


DSCN2288


DSCN2291


DSCN2296


001gwr