ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Cei mai importanți austrieci!

 

    Colegii jurnaliști de la ziarul ÖSTERREICH (AUSTRIA) au publicat duminică, 25 octombrie 2015, „Topul 200 al celor mai importanți austrieci”.
 În acest „Top 200...”, pe locul 1 se află fotbalistul de culoare David Alaba, de la FC Bayern München (care provine dintr-o familie de imigranți: mama din Filipine, iar tatăl din Nigeria), iar pe locul 2, se află tânăra ”Sozialarbeiterin” (muncitoare pe plan social) Nadia Rida, devenită de vreo două luni ”Figura mișcării imigrației în Austria”.
Cel mai important politician austriac al anului 2015, Heinz-Christian STRACHE (conducătorul Partidului Liberal Austriac FPÖ, care a câștigat cele mai multe voturi la alegerile din acest an, surclasând partidele tradiționale: partidul socialist SPÖ și partidul popular ÖVP) a fost clasat abia pe locul 19, iar cel mai important om în Stat, Președintele Austriei Dr. Heinz FISCHER a fost clasat doar pe locul 20, în „Topul 200 al celor mai importanți austrieci”!?
Curios este și faptul că, printre „cei mai importanți austrieci”, pe locul 21 a fost plasat Marco Wanda, conducătorul unei formații de muzică pop-rock, care a debutat în 2014, iar locul 47 este ocupat de Erich Fenninger, un ”Sozialarbeiter” care, de câteva luni, ”muncește neobosit pentru imigranți”; pe când personalități recunoscute, de mulți ani, printre cei mai importanți austrieci – precum sunt: celebrul regizor de la Hollywood Robert DORNHELM și Miss Austria 2011, Carmen STAMBOLI, Șefa unei renumite Agenții de modelism din Austria –, au fost plasate abia pe locurile 176 și, respectiv, 196, numai pentru faptul că, probabil (după cum cred mulți oameni cu bun simț), au avut nenorocul să se nască în România!

Imamul care i-a binecuvântat pe recruții musulmani.

A 60-a aniversare a Zilei naționale a Austriei a culminat, duminică, 26 Octombrie 2015, cu depunerea jurământului de către cei 1.360 de recruți, adunați în Piața Eroilor (Heldenplatz) din centrul Vienei, în fața a peste 130.000 de participanți la eveniment.
Curios a fost faptul că, pentru prima oară in istoria Austriei, tinerii recruți au fost binecuvântați nu numai de către un preot militar catolic și unul evanghelic, ci și de un Imam, a cărui cuvântare a fost însoțită de fluierături și lozinci naționaliste!
Să fie acesta începutul islamizării Europei?!

Imigranții islamiști și destrămarea Uniunii Europene.

Incompetența politicienilor europeni, neputincioși în fața exodului islamic pe teritoriul Europei, s-a soldat deja cu: scandaluri politice, demonstrații, pierderea încrederii alegătorilor, creșterea criminalității, creșterea șomajului, creșterea numărului traficanților de persoane.
Mii de imigranți nevinovați și-au pierdut viața în apele Mării Mediterane sau din vina traficanților de persoane, fără scrupule, iar politicienii europeni vor să construiască acum garduri (sau poate chiar un nou ”zid chinezesc”!) pentru a apăra granițile Uniunii Europene.
Curios (sau poate realist?!) este și faptul că numeroși intelectuali, jurnaliști și cercetători ai vieții politice internaționale discută deja despre probabilitatea că imigranții islamiști vor cauza destrămarea Uniunii Europene!
Recentele demonstrații antiislamiste din Germania, din Cehia și din alte țări membre ale Uniunii Europene, la care participă mii de protestatari, tind să confirme această ipoteză!


Gardul

Măsura luată de Premierul maghiar Victor ORBAN de a construi un GARD între Ungaria și țările vecine din Sud: Croația și Serbia – pentru apărarea granițelor Uniunii Europene de exodul imigranților musulmani, care vor să ajungă, cu sutele de mii, ilegal, în Germania, la doamna Angela Merkel –, i-a nemulțumit îngrozitor pe politicienii austrieci.
După ce Cancelarul Austriei Werner Faymann l-a comparat pe Premierul Ungariei Victor Orban chiar cu Adolf Hitler, pentru îndrăzneala sa de a respecta ”Convențiile de la Geneva” și ”Convenția de la Dublin”, în scopul apărării integrității Europei, politicienii austrieci sunt incompetenți să rezolve acum problema invaziei islamice pe teritoriul Austriei!
Curios este faptul că Ministra de interne a Austriei Johanna Mikl-Leitner, care nu a reușit să împiedice afluxul de imigranți islamiști, a declarat astăzi, 27 octombrie 2015, că:  trebuiesc luate de urgență ”besondere bauliche Maßnahmen” (măsuri speciale de construcție) pentru apărarea granițelor Austriei, specificând că, dacă va fi nevoie, se va recurge chiar la construirea unui GARD ("Natürlich geht es auch um einen Zaun.") la granița cu Slovenia, pentru stoparea imigranților care trec spre Germania, fără a putea fi opriți, câte 10.000 pe zi, iar Germania a închis granița cu Austria!! Cum rămâne cu GARDUL lui Victor ORBAN?!
Presa austriacă se amuză pe seama politicienilor incompetenți, pe care i-a plasat (într-un colaj fotografic) în spatele unui GARD de lemn (provenit probabil din pădurile tăiate de firma asutriacă Schweighofer, de pe teritoriul României!), cu titlul „Un GARD, care nu poartă nici un nume!”, parafrazând melodia „Ein Stern der deine Name trägt” (O Stea, care poartă numele tău), cântată de cunoscutul interpret austriac D J Ötzi.


Mihai ANTHONY
Jurnalist & literat


Un GARD, care nu poartă nici un nume!

 

curiozitati