ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Recital al pianistei Adela Liculescu la Mozarthaus Vienna

 

Mozarthaus Vienna, în colaborare cu Institutul Cultural Român de la Viena organizează joi, 8 octombrie, la ora 19.30 în Bösendorfer-Saal (Domgasse 5, 1010 Viena) un recital de muzică clasică în interpretarea pianistei Adela Liculescu.

 

Programul serii:

 

Appassionata – Ludwig van Beethoven

Venezia e Napoli – Franz Liszt
Isoldes Lebestod – Richard Wagner / Franz Liszt
Sonată în h minor  – Franz Liszt

 

Adela Liculescu este studentă a Universităţii de Muzică şi Artă din Viena, în coordonarea profesorului Martin Hughes şi câştigătoarea Premiului V şi a Premiului special „Molly Joó-Máthé“ la cea de-a XIV-a ediţie a „International Beethoven Piano Competition“ de la Viena (2013) şi a Premiului I la „Elena Rombro-Stepanow Klavierwettbewerb“ de la Viena (2012).
Pianista este absolventa şcolii de artă „Marin Sorescu“ din Craiova unde a studiat cu prof. Mariana Ilie şi maestrul Mihai Ungureanu şi a participat la cursuri în coordonarea unor pianişti consacraţi, printre care Walter Krafft (Germania), Csíky Boldizsár (România), Martin Hughes (Austria), Diana Ketler (Marea Britanie), Konstantin Lifschitz şi Sylviane Deferne (Elveţia), Carlos Roque Alsina şi Jacques Rouvier (Franţa).


Adela Liculescu a concertat în diverse locuri prestigioase, printre ele numărându-se Brahms-Saal (Musikverein, Viena), Gasteig (München), Palatul Albrizzi (Veneţia), Villa Carlotta (Tremezzo – Como) şi săli de concert din  Aymaville, Merano, Montepulciano, Arezzo, Aix-en-Provence, Gdańsk etc.

 

Confirmarea participării şi informaţii suplimentare despre acces:
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Tel: 01 504 66 51 DW 310/311

Institutul Cultural Român de la Viena
Argentinierstr. 39, 1040
Tel./fax: +431 319 10 81;
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.rkiwien.at
www.facebook.com/RKIWien.ICRViena

 

image002