ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Polițistă româncă premiată de către Asociația Internațională a Femeilor Polițiste

 

În zilele de 23-27 august a.c. la Cardiff (Anglia), Poliția din Sudul Țării Galilor este gazda celei de a 53-a Conferințe de Instruire de 5 zile a Asociației Internaționale a Femeilor Polițiste în parteneriat cu Asociația Britanică a Femeilor Polițiste (BAWP). Conferința este specială datorită a două aniversări centenare, marcând 100 de ani de la fondarea Asociației Internaționale a Femeilor Polițiste și 100 de ani de când femeile polițiste din cadrul Poliției Britanice au primit dreptul de a aresta.
Peste 600 de femei polițiste din 72 de țări participă la dezbaterea problemelor internaționale importante care afectează femeile ofițeri de poliție.
Duminică, 23 august au avut loc mai multe evenimente. După ceremonia de deschidere care s-a desfășurat în Sala St. David, delegații au pornit spre Castelul Cardiff, unde s-au fotografiat în grup. De la Castel, femeile polițiste din întreaga lume (Africa de Sud, Australia, Bangladesh, Curacao, Japonia, Kârgâzstan, Ecuador, Mexic, Peru etc.) au defilat în ținută festivă până la Motorpoint Arena unde are loc conferința. Aici a urmat o ceremonie de premiere în cadrul căreia s-au oferit premii și recunoașteri pentru performanță și serviciu în comunitate.
O surpriză plăcută a constituit premierea doamnei comisar șef de poliție Raluca Domuța pentru participarea în misiuni internaționale ONU de menținere a Păcii în Haiti.
Această premiere este o recunoaștere deosebită și aduce cinste României, demonstrând eficiența și profesionalismul Poliției Române în cadrul misiunilor internaționale.
Felicitări pentru munca depusă, suntem mândri de dumneavoastră.

Radio TV UNIREA, Tatomir Ion-Mariuspremiere


cardiff1


cardiff2


cardiff3


cardiff4


cardiff5


cardiff6


cardiff7


cardiff8