ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

unifero2

A 8-a Conferinta Internationala a UNIFERO Inc

Craiova, ROMANIA, Europa

24 - 26 Iulie 2015

Tematica

EDUCATIE GLOBALA INCLUSIVA

IMPORTANTA EI in SOCIETATEA ROMANEASCA de AZI

 

CONTRIBUTII ale Femeilor LA DEZVOLTAREA OMENIRII

prin

Branduri vechi si noi Romania

 

Intre 24 - 26 Iulie, 2015 se vor desfasura la Craiova, in incinta Bibliotecii Judetene “ALEXANDRU ŞI ARISTIA AMAN”, lucrarile celei de a 8-a Conferinte Internationale a organizatiei nonprofit si non guvernamentale UNIFERO Inc. inregistrata in Atlanta, USA in anul 2007, in cadrul careia vor avea loc dezbateri legate de statutul femeii si drepturile ei in secolul 21, tineretul si problemele cu care se confrunta – de la Bacalaureat pina la Tirguri de Inventica Internationale, expozitii (de arta plastica, ziare, reviste carte, si colectii), prezentari de proiecte prin Postere (afise) dar si la o intilnire Salon Creatie.

Tematica evenimentului asteptat si primit cu interes si apreciere in fiecare an, este o dovada a eforturilor noastre permanente in gasirea de noi posibilitati pentru imbunatatirea statutului femeilor si a familiilor acestora prin educatie, dezvoltarea cunostintelor de antreprenoriat/business, sanatate, cultura, si media.

In cadrul modulelor / simpozioane se vor dezbate de asemenea teme legate de: situatia sociala actuala a femeii romane, familia istorica, pastrarea culturii si limbii romane in alte teritorii, dar si de responsabilitate duala, solutii impotriva violentei, a abuzului si abandonului parental, proiecte legate de sanatatea femeilor si a familiilor lor.

Si in acest an Conferinta Internationala UNIFERO Inc. sustine si prezinta creatia feminina si dedicata genului frumos, initiind un Concurs de Creatie Literara pentru Adulti .

Evenimentul se adreseaza femeilor romane in special, indiferent unde se afla, dar si femeilor de alte nationalitati din toata lumea si suporterilor acestora.

Un modul aparte este dedicat si tineretului intre 18 -28 de ani pe care il incurajam sa participe activ la lucrari/dezbateri. Studentii au intrare libera.

Cu aceasta ocazie au fost deschise si cele doua concursuri pentru elevii claselor III-XII despre care gasiti informatii pe www.unifero.net

Caietul Program tiparit al Conferintei va cuprinde informatii legate de eveniment, participant si Rezolutia Conferintei.

Radio TV Unirea este partener constant al organizatiei noastre, alaturi de organizatia HORA din Austria, Revista Integrame, Revista Formula AS, RTV Romania, Universitatea Wales-Romania (FINE), Cerc. Centrul de Cercetari, Resurse si Studii Europene AEPEEC Bucuresti, Biblioteca Judeteana “ALEXANDRU ŞI ARISTIA AMAN”, Hotel Golden House (Craiova), Primariiile Vatra Dornei, Reghin, Piatra Neamt si Botosani (Romania).


Va asteptam.

Informatii: Telefon 0721 654 117 – Presedinte UNIFERO – Prof. Smaranda CAZAN-LIVESCU