ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

RADIO TV UNIREA VA INVITA
 SÂMBATA 13.06.2015 ora 18:00 LA O ÎNTÂLNIRE ÎN VIENA DRAGI PRIETENI DR. BODNAR DIN MUNICIPIUL SIGHETU MARMATIEI, INVENTATORUL SI PRODUCATORUL CREMELOR REGENEROL PRIN ACEASTA  ACTIUNE DORESTE SA VA FACA CUNOSCUT O NOUTATE DE EXCEPTIE CARE FACE MULT BINE PACIENTILOR DEOARECE ESTE O TEHNICA DE REGENERARE UNICA ÎN LUME LA PRETURI COMESTIBILE FACILE PENTRU ORICE PUNGA. TOT ODATA SUNT MULTi OAMENI CARE SUFERA DE COXARTROZE, GONARTROZE,  SPONDILOZE CU DURERI DE SPATE GROAZNICE CARE NU AU RASPUNS ÎN MEDICINA ACTUALA Si DR. BODNAR LE TRATEAZA. APOI ÎN REGENERARE FACIALA NIMENI NU ARE UN TRATAMENT DE ÎNTINERIRE ATÂT DE EFICACE IAR CREMELE SUNT CELE MAI COMPLEXE DIN LUME. UNDE ESTE CEL MAI BUN, ESTE ZONA ZOSTER -SE TRATEAZA ÎN 3 TREI ZILE, CU REZULTATE DE EXCEPTIE, ALGII PELVIENE SI REGENERARE PELVIANA, ÎN REGENERARE FACIALA, ÎN ARTROZE SI STERILITATE.


  Avem placerea de a ne întâlni Sâmbata Seara într-o atmosfera calda, prieteneasca si româneasca, pentru a va împartasi din bucuriile întelepciunii si a inventiilor pe care Dumnezeu le-a descoperit la Dr. Vasile Bodnar.
Va asteptam cu drag!
Pentru toti cei interesati va rugam sa ne contacta?i la numerele de telefon: 02622 82154, mobil: 0664 3419 664, dupa orele 17:00 si la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza