ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Târgul Internațional de Turism din Londra (WTM 2014)

 

În perioada 3-6 noiembrie a.c. la Londra (Anglia) a avut loc cea de-a 35-a ediție a Târgului Internațional de Turism (WTM 2014). Acesta s-a desfășurat la Complexul Expozițional ExCel și a reunit cinci mii de expozanți din peste 186 de țări și regiuni.
În prima zi a Târgului a avut loc festivitatea de decernare a premiilor Turismului Mondial pentru organizațiile și personalitățile care au adus o contribuție specială în dezvoltarea sustenabilă a turismului și asistarea comunităților locale în depășirea momentelor dificile.
În zilele următoare, la standurile de expunere din diferite țări au avut loc evenimente menite să aducă mai aproape de vizitatori cultura și tradiția de acasă.
Cafeaua etiopiană, saudită sau armeană, înghețata din Filipine sau cea din Flandra, dulciurile din Mexic, insulele Sao Tome e Principe, vinul bulgăresc, ciocolata sau Cana de Flor din Nicaragua, tot atâtea ocazii de a explora și culinar aceste țări frumoase.
Dansul și muzica tradițională din Ghana, Bulgaria, Sri Lanka, Uganda și alte țări au adus momente de delectare maximă pentru public.
România a fost foarte bine reprezentată la Târg, având mai multe standuri care au oferit broșuri despre frumusețea țării și obiectivele turistice importante de vizitat, dar și obiecte sculptate din lemn, miere și dulceață tradițională, țuică.
În zilele de 5-6 noiembrie a.c., țara noastră a avut o promovare extraordinară la WTM 2014 prin două spectacole dedicate prezentării stațiunii Mamaia, printr-un proiect al Primăriei Constanţa, realizat de Fashion Luxury Events și cu participarea Asociației Litoral - Delta Dunării a cărei președinte este doamna Corina Martin.
Atmosfera de sărbătoare de la Mamaia a fost recreată în spațiul ExCel prin prezentarea de costume de carnaval de către zeci de modele frumoase care au defilat grațios. Superba solistă Axenia Șova a uimit publicul internațional cu vocea ei minunată. Nu a lipsit nici hora românească. Spectacolele au fost foarte apreciate de către cei prezenți, majoritatea jurnaliști străini și oameni de afaceri.
La Târgul Internațional de Turism 2014 au fost prezenți numeroși miniștri ai turismului, ambasadori, atașați diplomatici, investitori, ghizi turistici, agenții de turism, Târgul fiind o ocazie foarte bună pentru a crea și dezvolta relații de afaceri și promovarea obiectivelor turistice la nivel global.
 
Radio TV UNIREA, Tatomir Ion-Marius


wtm1


wtm2


wtm3


wtm4


wtm5


wtm6


wtm7


wtm8


wtm9


wtm10


wtm11


wtm12


wtm13