ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

COMUNICARE IMPORTANTĂ!    Avem distinsa onoare de a vă anunța că în ziua de 18 a lunii mai, din anul Domnului 2014, în localitatea Wiener Neustadt, se va celebra pentru întâia dată Liturghia Sf. Ioan Gură de Aur pentru credincioșii români greco-catolici din cea de a doua urbe ca importanță a regiunii Niederösterreich.
    Sf. Liturghie va avea loc în Capela Sf. Katherina din curtea Palatului fost Episcopal, Domplatz 1, de la ora 10 și va fi celebrată de către Părintele Vasile Luțai, Rector al Misiunii Române Unite din Viena.
    Mai găsim de folos a vă aduce la cunoștință că ne va fi încredințată o sală parohială modernă, unde, la finele rugăciunilor copiii vor putea petrece timp împreună, iar locuri de parcare pot fi găsite cu ușurință, atât în curtea palatului, cât și în Piața Domului.
    Rugăm atât pe cei ce vor fi prezenți cât și pe cei ce din întemeiate cauze vor absenta, să îi informeze pe prieteni, rude și apropiați despre însemnatul eveniment al comunității noastre.
    Până când se va stabili o persoană locală de contact, cei interesați de eveniment și doritori de anume informații, sunt cu bunăvoință invitați să contacteze fie prin telefon, fie prin e-mail pe Rectorul Misiunii ori pe Vicarul acesteia, subsemnați împreună cu datele dumnealor de contact.
    Vă așteptăm cu dragoste în Domnul Isus Hristos, cel înviat!

Rector Pr. Vasile Luțai
Tel: 069919239616
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Vicar parohial Pr. Ioan Iulian Hotico
Tel: 069910122622
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 


Domplatz 1, 2700, Wiener Neustadt

 

aur1

 

Katherinenkapelle

 

aur2

 

aur3