ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

A 7-a Conferinţă Internaţională a UNIFERO Inc
Timişoara, ROMÂNIA, Europa
8-10 August  2014

 

unifero

Vă anunţăm că între 8-10 August, 2014 se vor desfăşura lucrările şi simpozioanele din cadrul celei de a 7-a Conferinţe Internaţionale a organizaţiei nonprofit şi non guvernamentale a UNIFERO la care vă aşteptăm să vă înscrieţi cu lucrări, expoziţii (de artă plastică, ziare, reviste carte, şi colecţii).
Tematica evenimentului aşteptat şi primit cu interes şi apreciere este   o continuare a eforturilor noastre permanente pentru îmbunătăţirea statutului femeilor şi a familiilor acestora prin educaţie, dezvoltarea cunoştinţelor de antreprenoriat/business, sănătate, cultură, şi media. În cadrul modulelor/ simpozioane se vor dezbate de asemenea teme legate de familia istorică, păstrarea culturii şi limbii, dar şi de responsabilitate duală, soluţii împotriva violenţei, a abuzului şi abandonului parental.
Aceste subiecte se adreseaza femeilor române în special, indiferent unde se află, dar şi femeilor de alte naţionalităţi din toată lumea.
Un modul aparte este dedicat tineretului între 18 -28 de ani pe care îl incurajăm să participe activ la lucrări/dezbateri. Studenţii au intrare liberă.
     S-au deschis şi în acest an cele doua concursuri pentru elevii claselor III-XII (Informaţii in anexele mesajului)
Aşteptăm până la data de 30 mai titlurile/ subiectele lucrărilor, ale prezentărilor Power Point şi opţiunile de participare la eveniment din partea dumneavoastră. Ele vor fi incluse în Programul tipărit al Conferintei iar Lucrarile vor fi cuprinse în Broşura UNIFERO 2012-2014 (vol. II).
 Mai multe informaţii în curând pe website-ul nostru www.unifero.net
Contact: Preşedinte -             Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza