ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 7
Cel mai slabCel mai bun 

UNIFERO 2014 - Concursul de Artă Plastică - Acuarelă/ desen color/ grafică

 

Tematica:

Clasele a III-a – a VIII-a

unifero


Deschis elevilor din România şi din alte ţări

1. Lumea în care trăim şi locul femeii – Desen compoziţie /colaj (creion, culoare, fotografie) – diferite aspecte ale vieţii cotidiene din Romania sau dinafara ei (folositi stiri de ex.). Participantul va alege mediul în care să lucreze şi va realiza un colaj de imagini reprezentativ pentru alegerea făcută. Nu alegeţi scene din natură, anotimpuri, etc.
2. Motive populare în covoarele româneşti sau din altă ţară şi realizatoarele lor (eventual). Creaţi un desen (creion colorat sau acuarelă) care să reprezinte un covor dintr-o zonă a ţării. Anexaţi o scurtă prezentare a zonei din care provine covorul, şi ce reprezintă diferitele figuri geometrice (ex. păsări, soarele, brad, etc.). Anexaţi fotografie.
Reguli de participare:

a.     Toţi elevii trebuie sa aleaga unul din subiectele de mai sus. Ei trebuie să îşi anunţe participarea trimiţând un mesaj la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza împreună cu o fotografie a lucrării, în anexă.
b. Mesajul trebuie sa conţină: Numele, vârsta şi clasa participantului, numele profesorului îndrumător, adresele E-mail, numele şcolii şi localitatea.
c. Lucrările (Coala bloc desen) trebuie expediate pentru jurizare pina pe 20 iunie, 2014 la adresa: Cazan Anca, Str. Radu Boiangiu 27, sect.1, Bucureşti, cu mentiunea “Pentru Concursul Internaţional de Artă Pastică UNIFERO 2014”.
Toate lucrarile participante vor fi prezentate în Expozitia al cărei vernisaj va avea loc cu ocazia deschiderii oficiale a lucrărilor Conferinţei Internaţionale UNIFERO Inc., vineri, 8 august, ora 16:30 – 18:00. Vor fi atribuite Premii şi Diplome pentru locurile I, II si III şi trei menţiuni pentru fiecare din cele doua grupe de vârsta (Pentru rezultate, verificati website-ul www.unifero.net până la data de 8 august, 2014).
Diplomele si certificatele de participare vor fi trimise via Email în format PDF, într-o lună de la data Conferinţei pentru elevii câştigători, participanţi şi pentru Profesorii îndrumători. Acestia trebuie sa facă o preselectie riguroasă înainte de a trimite lucrările către jurizare.
    Inscrierea / participarea este fără taxă.