ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

UNIFERO 2014 – Concurs Artă Plastică
Tematica:
Clasele a XIX-a – a XII-a

 

unifero
1. Afiş de prezentare a culturii române în afara ţării (Poate fi al unui spectacol de folclor/ al unei expoziţii / al unui itinerar turistic/ prezentare de carte scrisă de o autoare  cu valoare internaţională /a unei figuri memorabile feminine sau masculine – ex. Soprana A. Gheorghiu, Eugen Ionesco sau Brâncuţi, etc.)

2. Coperta unui disc de muzică uşoară sau a unei cărţi de aventuri / poliţiste pe care aţi dori să le realizaţi.  Anexaţi o scurtă prezentare imaginară a cântecelor de pe CD sau a povestirii care se va regăsi în carte (Personaj principal, o tânără sau adultă). Toate să fie imaginate de voi nu deja publicate / tipărite.
Reguli de participare:
a. Toti elevii trebuie sa aleaga unul din subiectele de mai sus. Ei trebuie să îşi anunţe participarea trimiţând un mesaj la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza împreună cu o fotografie a lucrării în anexă.

b. Mesajul trebuie să conţină: Numele, vârsta şi clasa participantului, numele profesorului îndrumător, adresele E-mail, numele şcolii şi localitatea.

c. Lucrarile (Coala bloc desen) trebuie expediate pentru jurizare până pe 20 iunie, 2014 la adresa:
Cazan Anca, Str. Radu Boiangiu 27, sect.1, Bucureşti,
cu menţiunea “Pentru Concursul Internaţional de Artă Pastică UNIFERO 2014”.
Toate lucrările participante vor fi prezentate în Expoziţia al cărei vernisaj va avea loc cu ocazia deschiderii oficiale a lucrărilor Conferinţei Internaţionale UNIFERO Inc., vineri, 8 august, ora 16:30 – 18:00. Vor fi atribuite Premii şi Diplome pentru locurile I, II şi III şi trei mentiuni pentru fiecare din cele două grupe de vârstă (Pentru rezultate, verificaţi website-ul www.unifero.net până la data de 8 august, 2014). Diplomele şi certificatele de participare vor fi trimise via E-mail în format PDF, într-o lună de la data Conferinţei atât pentru elevii câştigatori, participanţi şi pentru Profesorii îndrumători. Aceştia trebuie să facă o preselectie riguroasă înainte de a trimite lucrările către jurizare. Înscrierea/ participarea este fara taxă.