ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 5
Cel mai slabCel mai bun 

Cumpăr femeie pentru o zi!

O zi obişnuită din viaţa unui bărbat se rezumă la a-şi hrăni orgoliul sau hobby-urile lui. Dacă are o femeie lângă el, dă bine, dacă nu are, o să-şi „cumpere” una cu prima ocazie. Despre femei, numai de bine. Ele aşteaptă mici atenţii în fiecare zi, problema este că nu primesc. Şi vine o zi în care, femeile nu aşteaptă nimic dar totuşi primesc. Ziua Îndrăgostiţilor este singura zi din an când bărbaţii consideră că trebuie să-şi surprindă partenera. Flori, ciocolata fină sau cadouri din cele mai ciudate sunt cumpărate pentru a închide gura şi a deschide inima unei femei.
Ce vor femeile?
Femeile devin sensibile la gesturi mici, o floare sau o ciocolată, te asigură că ai ales drumul cel bun, de cele mai multe ori asta înseamnând un drum plin de cafenele selecte, de magazine cu dulciuri sau un magazin cu bijuterii.
Ce oferă bărbaţii?
Bărbaţii nu oferă prea multe, dar oferă destule. Au la dispoziţie 364 de zile ca să cumpere cadoul potrivit, şi tot ce reuşesc să facă este să „cumpere” o femeie. Bărbaţii se cred mai inteligenţi decât sunt. Intuim ce urmează şi ne gândim că încercă să cuprindă toate micile atenţii într-o surpirză care să le aducă titlul de „cel mai bun iubit”.
Rezultatul
În loc de o plimbare în parc, bărbaţii se gândesc la un sejur de câteva zile la un hotel de lux, ar putea economisi dacă în loc să închirieze un bolid alegeau rolele, nu mai spunem nimic de curierii cu acele coşuri enorme de flori. Toate aceste gesturi frumoase făcute într-o zi nepotrivită precum Ziua îndrăgostiţilor pot fi comparate cu un schimb. Oferă bunuri materiale unei femei.
Zile tematice
Este de apreciat că bărbaţii îşi mai amintesc ziua de 14 februarie sau 8 martie. Nu e de condamnat că fac mici confuzii cu atâtea zile tematice. De exmplu, în ziua de 14 februarie se minte la fel de mult sau poate chiar mai mult decât de 1 aprilie. Prefer să cred că este o confuzie şi că oamenii nu mint cu privire la sentimentele lor. Până la urma o declaraţie de dragoste nu este o minciună ci un sentiment provizoriu.
Şi dacă sentimentele tale sunt permanente cum să multumeşti o femeie? Prea puţin e egoist, prea mult e vulgar, atunci care e calea de mijloc? Sigur că mentalitatea bărbaţilor în ceea ce priveşte cucerirea unei femei capătă o nouă accepţiune, iar aici e şi vina femeilor pentru că nu ţin cont de zicala “nu cere de unde nu-i”. Calea de mijloc e ca femeile să aştepte ceva iar bărbaţii să spere că vor primi. Logic e un film derulat pe secvenţe. Acţiunea se desfăşoară pe parcursul unui an, protagonoiştii sunt un cuplu de îndrăgostiţi iar scenariul constă în mulţumirea unei femei şi îndestularea preferinţelor bărbatului.
Filmul acesta rulează la nesfârşit an de an, iar dacă are audienţă...cine ştie?
Cert este că bărbaţii vin cu propunerile, rămâne la alegerea femeii dacă accepta sau nu.

 

cumpar1

 

cumpar2

Dana Berci
RadioTvUnirea