ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

OBRAZNICIE RUSOFILA !

Artur Resetnicov (n.11 noiembrie 1975), membru al Partidului Comunistilor din Republica Moldova, a detinut intre 2007 si 2009 functia de director al Serviciului de Informatii si Securitate de la Chisinau.

Zilele trecute, presedintele Traian Basescu a declarat ca urmatorul proiect pentru Bucuresti, dupa integrarea in UE si NASTO, este "reintregirea tarii".

Imediat Resetnicov a postat pe una din retelele de socializare "România a început să promoveze această politică de prin anul 2007 şi cunosc acest lucru nu din auzite".

"Nu ştiu, însă, dacă Băsescu înţelege că aprinde un nou fitil în regiune? Bine, nu ţine cont de Moldova, dar îşi dă seama cum vor reacţiona Ungaria şi Ucraina? Potoleşte-te Băse, că de altfel va trebuie ca România să întoarcă ceea ce nu-i aparţine: Iaşiul, Suceava şi întreaga Moldovă de peste Prut", a mai scris Reşetnicov.
De cand Iasiul, Suceava si intreaga Moldova nu apartin Romaniei ?

Ca sa stiti pe cine am bagat in casa, Artur Resetnicov si sotia sa au capatat cetatenie romana, ocazie cu care au jurat: "Jur sa fiu devotat patriei si poporului roman, sa apar drepturile si interesele nationale, sa respect Constitutia si legile Romaniei."


Viorel Maier