ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este odisp.jpgCOMUNICAT DE PRESĂ


O piesă de: DIANA ANGELSON BUSUIOC
Regia: JULIETA GEOROIU
Voce: ANCA PASCUT

Spectacolul va avea loc joi, 21 noiembrie, 2019 Ora: 19:30

Locația:
MI BARRIO
MÜNZWARDEINGASSE 2,
1060 WIEN

 

“Odiseea Marțiană”, de Diana Angelson Busuioc, prima piesă din Trilogia “Noi”, este o odă dedicată Femeii, în cea mai importantă ipostaza a ei. Cele trei personaje, Maria (Julieta Georoiu), Ioana ( Diana Angelson Busuioc) și Ileana, (Georgeta Marin Vilcu), se întâlnesc într-o gară spațială, într-un moment când toți oamenii au plecat pe Marte cu naveta Odiseea, despre care se spune că vine doar o dată pe an. Femeile așteaptă cu speranță, apoi cu îndoială, cu frică, mânie, tristețe și din nou cu speranță. Oare va veni naveta Odiseea și le va duce și pe ele pe Marte?

Diana Angelson Busuioc este o actriță Româno-americană de teatru și film, regizoare și producătoare de film, cunoscută pentru "Armenia, My Love", (produs de Diana Angelson si Christa Films), "Auschwitz", produs de Steven Spielberg, "The Second Coming of Christ", unul din cele trei filme binecuvântate la Vatican, “Dracula, The Impaler", produs de Daniel Anghelcev). A jucat pe scena multor teatre din Los Angeles, California, iar în 2018 a fondat Compania de Teatru Maria, ale cărei spectacole se joacă în turnee internaționale - "Dor", “Alexandra, mi-e dor de tine" și "Odiseea Marțiană” fiind primele spectacole în afara Californiei.

Georgeta Marin Vilcu este o actriță româncă de teatru și film, cunoscută pentru filmele "The Second Coming of Christ", "America", "Nebunia lui Henri al VIII-lea". Joacă pe scena Teatrului Național din București, ca membră a Companiei de Teatru Passe-Partout, putând fi văzută în spectacolul "Înșir-te Mărgărite”. În 2018 a devenit membră a Companiei de Teatru Maria, unde va putea fi văzută în spectacolele " Dor", “Odiseea Marțiană” și "Alexandra, mi-e dor de tine", iar în 2020 va începe filmările unei coproducții româno-americane, în regia Dianei Angelson, " Mama Anna".

Julieta Georoiu este actriță româncă de teatru și film și regizoare de teatru, cunoscută pentru filmele "Armenia, My Love", "The Second Coming of Christ", precum și ca fondatoare a școlii de actorie pentru adolescenți, "Victory of Art”. Julieta va începe filmările la "Mama Anna" și va juca în "Alexandra, mi-e dor de tine", în 2020.

Anca Pascut este o româncă stabilită în Viena, informatician de profesie dar cu o mare pasiune pentru muzică în general și pentru folclorul românesc în special. A cântat și mai activează în continuare în diverse coruri din Viena, printre care: corul italian “ Arcadia “, corul euro-latino-american “ ELA”, corul bisericii române unite ( greco-catolice), corul internațional de femei “ Weltkulturfrauenchor“.

Informații și rezervări:
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza