ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

 

romani care NU ne fac cinste html 6440e981

Un român (atentie, NU UN TIGAN!) a fost declarat de catre presa britanica "cel mai prost îmbracat hot din lume", dupa ce s-a costumat în femeie pentru a fura dintr-un magazin de bijuterii.
     Potrivit "The Daily Mail", Vasile Bogdan, 35 de ani, a facut parte dintr-o banda de hoti care a dat spargeri în magazinele de bijuterii, provocând o paguba de 300.000 de lire sterline. Vasile Bogdan intra în magazin îmbracat ca o femeie, iar apoi veneau si complicii lui, care spargeau geamurile magazinului si furau bijuteriile.
     Hotul din România purta o peruca neagra, o rochie si o caciula de blana. El a fost condamnat ieri la 10 ani de închisoare, dupa ce a fost prins de catre politia britanica, imediat dupa cel de-al cincilea jaf al sau. Potrivit politistilor, românul spunea ca este un somer în cautare de munca, dar anchetatorii au descoperit ca el calatorea foarte des în România, în perioadele dintre jafuri.
     "Cred ca ai venit aici cu scopul expres de a fura, lucru ce este organizat, planuit si înfaptuit cu determinare si profesionalism", i-a spus judecatorul în timpul procesului.
     Banda de hoti a spart patru magazine de bijuterii asiatice din estul Londrei, între noiembrie 2012 si ianuarie 2013. Bogdan a fost arestat dupa încercarea de a fura din magazinul Kowaj Jewellers pe 25 ianuarie. El a fost identificat dupa ce un trecator a vazut când îsi scotea peruca si intra într-o cafenea. Acolo, politistii l-au arestat pe Bogdan. Cu toate acestea, alti 10 membri ai gruparii lui Vasile Bogdan sunt înca în libertate.
     Vasile Bogdan ar mai avea patru condamnari pentru furt în România, unde a stat în închisoare vreme de sapte ani.

PS.: Ar fi interesant sa aflam parerea politicienilor români care, de 23 de ani, au distrus sistemul de educatie si posibilitatile de trai din tara, asemenea bande de tâlhari reprezentând astazi imaginea României peste hotare.   

Corespondenta transmisa de
Mihai ANTHONY