ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Euforia prilejuită de naşterea bebeluşului regal la Londra a cuprins întreaga Europă, sărbătorile închinate Alteţei Sale Regale Prinţul George Alexander Louis de Cambridge născut pe 22 iulie 2013, orele 16:24 (GMT) , şi celorlalţi membri fericiţi ai Casei Regale de Windsor, continuând zile de-a rândul.

 

 

La Viena, sub arşiţa soarelui de iulie, „Societatea austro-britanică“, condusă de Dr. Kurt TIROCH, a organizat, în incinta răcoroasă a Depozitelor de vin spumos „KATUS Sektkellereien“, din sectorul 19, o serbare regească „Royal Summer Party“ , cu surprize, muzică scoţiană, vinuri şi specialităţi culinare alese, dedicată naşterii moştenitorului tronului Marii Britanii.

 

LILIAC – vinul din Transilvania

 

În timpul petrecerii de la „KATUS Sektkellereien“, din Viena, Domnul Willi Opitz, patronul firmelor The Opitz Winery GmbH” şi proprietarul podgoriilor „Willi Opitz“ din localitatea Illmitz, Burgenland, ne-a făcut o surpriză deosebită oferindu-ne LILIAC – vinul din Transilvania. Creat în urmă cu 3 ani în Firma “AMB Wine Company SRLfondată de Domnul Alfred Michael BECK în localitatea Batoş, din judeţul Mureş , la propunerea Domnului Willi Opitz, “LILIAC – vinul din Transilvania” are deja o reputaţie internaţională.

 

 

 

Fondatorul companiei A. M. Beck Managerul Victor CIUPERCĂCele peste 10 sortimente de vinuri nobile din brand-ul LILIAC – (Fetească albă, Fetească regală, Sauvignon blanc, Chardonnay&Pinot gri, Merlot, Rosé, Nectar de Transilvania…), create de oenologul Willi Opitz (cel care a obţinut, printre altele, premiul “Late Harvest Winemaker of the Year”, decernat în februarie 1997 la Londra), prin combinaţia unor soiuri de struguri româneşti, recoltaţi de pe cele 38,3 hectare de viţă-de-vie cumpărate de AMB Wine Company în vara lui 2010 de la câţiva investitori români, pe dealurile din nordul judeţului Mureş, împodobesc acum mesele celor mai renumite restaurante din întreaga lume.

 

 

LILIAC – vinul din Transilvania” “AMB Wine Company SRL Batoş, România”

 

Sub îndrumarea specialistului austriac Rudolf Krizan, care are o vastă experienţă în studiul diverselor aspecte ale producerii vinului, lucrările din cadrul podgoriilor de la Lechinţa şi Batoş şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de professionalism, ceea ce se reflectă şi în standardele ridicate ale vinului LILIAC.

 

 

Podgoriile de la Lechinţa şi Batoş, judeţul Mureş, România

 

Pe podgoriile pe care le deţine la Lechinţa şi în Bartoş, AMB Wine Company are şi o fabrică de 600 de metri pătraţi, cu o capacitate maximă de 100.000 de sticle, unde se produc, în present, doar 45.000 de sticle. Din conducerea Companiei din comuna Batoş face parte şi Domnul Victor CIUPERCĂ, area manager în cadrul AMB Holding GmbH.

 

 

Dr. Kurt TIROCH şi creatorul Willi Opitz prezentând „Vinul Regal“

 

Royal Summer Party“ s-a încheiat cu degustarea noului sortiment de vin pe care renumitul specialist austriac Willi Opitz l-a creat în onoarea Micului Prinţ, pentru părinţii săi Prinţul William şi Prinţesa Catherine Middleton, un vin roşu compus din 3 soiuri de struguri culeşi în Austria (Cabernet 39%, Merlot 27% şi Zweigelt34%), cadou pe care Excelenţa Sa Dr. Emil BRIX, Ambasadorul Austriei în Regatul Unit al Marii Britanii îl va oferi în curând Casei Regale britanice.

 

Corespondenţă transmisă de

Ágnes ORBÁN şi Mihai ANTHONY Viena, 26 iulie 2013