ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Invitație pentru cei mari și cei mici la spectacolul “România e frumoasă!” în data de 7 septembrie 2018, ora 17, la Haus des Musik, Event Hall, Seilerstätte 30, A-1010 Viena.
În anul centenarului, venim mai aproape unul de altul, copii și adulți și sărbătorim momentul Unirii în cadrul acestui eveniment cultural ce îmbină elemente de muzică, dans, poezie, teatru de păpuși și teatru de revistă.
România este frumoasă! Acest mesaj este însuși titlul cărții pe care dorim să o promovăm și în jurul căruia am construit spectacolul. Autoarea, Elena Căpățînă, membră a Ligii Scriitorilor Români, își descrie cartea ca fiind “despre România și despre români, scrisă pentru ca cititorii, de toate vârstele, să conștientizeze Frumusețea acestor plaiuri, dar mai ales a sufletelor românilor, care se dezvăluie doar atunci când iubești cu adevărat “. Cartea a fost lansată în 2018 la Buzău și Iași, în cadrul unor spectacole cu și pentru copii, generația viitoare în care trebuie să investim, direct influențată de faptele noastre de azi.
România e frumoasă! Și mai ales datorită oamenilor frumoși pe care îi are! Acest spectacol este un prilej de a ne aminti cine suntem ca popor și mai ales cum vrem să fim, este o ocazie de a sărbători împreună evoluția noastră prin momente ce punctează atât tradiția – susținute de artiști consacrați Vasile Muraru, Valentina Fătu, Sorin Ispas cât și noutatea - prin artiști tineri sau în devenire - Tudor Andrei, Maria Ungureanu și elevi de la școli din Viena și împrejurimi.
Un alt element de noutate îl reprezintă și Enciclopedia “România 1918. Oameni, momente și imagini”, primul proiect al Fundației SIVECO în parteneriat cu instituții prestigioase de cultură și personalități ale societății românești. Enciclopedia va fi prezentată în cadrul spectacolului și este oferită românilor de pretutindeni, ca un memento al celui mai important proiect național: întregirea neamului. Detalii puteți găsi și pe http://romania1918.eu/index.html
Sala permite un număr de 140 de participanți, iar intrarea la spectacol se face pe bază de bilet, prețul pentru adulți fiind de 15 euro și pentru copii 5 euro. Oferim gratuit primilor 50 de participanți adulți un bilet de intrare la Haus der Musik, locația evenimentului nostru (tarif bilet normal 13 euro) – pentru o experiență inedită la primul Muzeu interactiv de Muzică din Austria, valabil 1 an. Detalii complete despre eveniment găsiți și pe
https://hwoaustria.wixsite.com/romaniaefrumoasa

 

hilfswerk