ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Comunicat de presă

 

Proiectul cultural MUZEUL DIN ȘCOALĂ – proiect de valorificare a colecției „Nicolae Frunteș” și a moștenirii culturale comunitare din Șirnea își continuă activitățile de teren. Acest proiect este implementat de Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, alături de partenerii săi - Asociația PRO-Șirnea, Primăria Fundata și Școala Gimnazială Fundata. 

Proiectul cultural este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național și se implementează în perioada aprilie-iulie 2018. Prin intermediul acestui proiect se propune valorificarea în scop turistic-social a moștenirii culturale reprezentate de colecția „Nicolae Frunteș” din Șirnea.

În perioada 7-10 mai 2018 se desfășoară cercetarea-documentarea moștenirii culturale a comunității din Șirnea. Echipa din teren va realiza fotografii ale localnicilor, fotografii care vor putea fi admirate începând cu luna iulie, în cadrul expoziției organizată în Școala Gimnazială din Șirnea. Tot în această perioadă va fi realizată și o serie de interviuri cu oamenii locului, astfel încât vizitatorii expoziției să poată afla mai multe informații despre valorile culturale din Șirnea.

Mai multe detalii despre evoluția activităților și a proiectului pot fi aflate de pe pagina de internet http://muzeulmuresenilor.ro/category/proiecte 

De asemenea, ne puteți urmări pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CasaMuresenilorMuzeulImnuluiNational

Pentru detalii suplimentare: tel. 0722 258 476, Cristina Seitz, manager proiect, e-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

                   Manager,                                                                                

               Dr. Valer RUS        

 

                                                                                                                  

 

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea finanțării.”

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național


Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov
Piata Sfatului 25 Brasov 500025
Tel/fax. 0040-268-477.864