ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Programarea serviciilor la Sectia consulara

 

Pentru a reduce timpul de așteptare la Secția consulară a Ambasadei României în Austria și a asigura un climat cât mai civilizat în sala de așteptare, începând cu 2 aprilie 2018 la Secția consulară din Viena toate serviciile vor fi oferite doar pe bază de programare online, exclusiv la www.econsulat.ro . Pe această platformă poate fi depusă direct cererea de efectuare a serviciului consular și poate fi aleasă data și ora la care se dorește programarea.

Am luat această decizie în urma numeroaselor solicitări primite de la cetățeni, care și-au exprimat dorința ca lucrul cu publicul exclusiv pe bază de programare să fie introdus și la Secția consulară de la Viena, așa cum se întâmplă în majoritatea oficiilor consulare din statele europene cu comunități semnificative de români.

Iată de ce vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru prin distribuirea acestei informații și în rândul comunității din care faceți parte.

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul ambasadei, la http://viena.mae.ro/node/1065 .

Dacă sunt întâmpinate dificultăți la programare sau dacă sunt întrebări sau sugestii, putem fi contactați la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau se poate suna la call-center MAE, la numerele 0043-1-503.24.65, 0043-1-505.23.81 și 0043-1-230.95.10.

Sperăm ca prin aceste măsuri să venim în întâmpinarea solicitărilor cetățenilor români și nu numai și să asigurăm obținerea cât mai simplă și rapidă a actelor și serviciilor consulare de care aceștia au nevoie.