ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Un festival pentru toate vârstele

 

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda, vine cu momente artistice pentru toate vârstele. Am pregătit surprize pentru adolescenți fiind o categorie importantă a publicului nostru. Avem trei spectacole la care îi așteptăm să se bucure de teatru.
Sâmbătă, 09 septembrie, ora 19.00, se va juca “Copii răi” în regia Geanina Hergheligiu, o reprezentație a Teatrului Arte Dell Anima, la fosta Fabrică de BERE, Piața Romană nr 17. “Copii răi” este inspirat dintr-un caz real, de Mihaela Michailov, este un spectacol-manifest al generaţiei „copy- paste”, al generaţiei „la un click distanță” împotriva sistemului educaţional din şcoli, dar şi de acasă, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflecție și acțiune.
„Toatele lucrurile minunate“ este un spectacol despre depresie și despre cât de lung este drumul până la cei pe care îi iubim. Bazat pe povești adevărate și inventate. Este un spectacol ce mizează pe interactivitate. Se poate viziona în data de 13 septembrie ora 18.00 la fosta, Fabrică de BERE, Piața Romană nr 17, un spectacol în regia lui Adrian Roman de la teatrul Anton Pann Râmnicu Vâlcea.
Luni, 11 septembrie, ora 17.00, publicul tânăr e invitat să râdă cu poftă la “Impro Patzan Show” un spectacol de improvizație al Asociatiei Centul Multimedia Studio Act Oradea, locația pentru buna dispoziție va fi la Tour Dart, str Republicii nr 14. Un spectacol în care actorii se folosesc de programa școlară, pe baza jocului si a improvizatiei dezvolta exerciții scenice pline de haz. Un super show de improvizaţie la care râzi inteligent! Fiecare spectacol de improvizație este unic și irepetabil. Și bineînțeles, cel mai fain show e ăla de la care ai lipsit. Acest spectacol este recomandat persoanelor cu simțul umorului!
“Festivalul Internațional de Teatru de la Turda trebuie să devină un reper cultural. Avem ambiții mari. Cu siguranță comunitatea turdeană va culege roadele în anii ce vor urma. Anul acesta avem
spectacole pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Vă recomand să nu ratați nici un spectacol. Sunt unele dintre cele mai bune spectacole care există la ora actuală pe piata culturala.” , a declarat managerul teatrului Cătălin Grigoraș.
Așadar, vă invităm să vă luați bilete de la agenția teatrului sau online de pe www.tomtix.ro.

 

festival1