ASCULTă ce-ți FACE PLĂCERE

 
RTVU - Original - Live

 

 

 

 

 
 
agerpres
 
Google+

Horoscop zilnic

RizVN Login

Dacă ești autor, jurnalist sau
doar pasionat de muzică, fă-ți
un cont și te ajutăm să-ți
publici articolele, piesele
preferate sau poeziile pe site!
Te-am convins? Înregistreză-
te, durează doar câteva clipe!Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Festival Internațional de Teatrul la Turda

 

 

Teatrul Aureliu Manea Turda organizează în toamna acestui an, respectiv 8-17 Septembrie Festivalul Internațional de Teatru. Acesta continuă tradiția Festivalului „Teatru pe drumul sării”, devenind din acest an internațional și fiind deschis la noi concepte. Vom avea secțiuni noi, pe lângă spectacolele jucate în teatru, vor fi și reprezentații outdoor, de stradă sau în parcuri. Festivalul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mici la cei mari, atât locuitorilor orașului, cât și turiștilor care trec pragul
țării și celor din împrejurimi iubitori de teatru.
Inscrierile s-au făcut până la 01 August, iar pentru preselecții s-au înscris peste 50 de teatre din țară și străinătate cu peste 73 de spectacole.
„Le mulțumesc tuturor celor care s-au înscris. Comisia de selecție are o misiune foarte grea deoarece marea majoritate sunt spectacole foarte bune. Cu siguranță, spectacolele care se vor juca în cadrul festivalului vor fi de neratat.”, a declarat managerul teatrului, Cătălin Grigoraș.
De asemenea, pe lângă secțiunea indoor, festivalul va avea și o secțiune outdoor care va fi creionată cu momente spectaculoase jucate pe pietonala orașului sau în parcul Central.
In zilele ce urmează vom reveni cu informații referitoare la selecția spectacolelor și la programul de festival.
Așadar, în toamnă vă invităm la teatru să vă bucurați de artă.

 

layout festival modificat